en het werkt...

Is uw website al responsive?

Wist u dat meer dan de helft van het internetverkeer via mobiele devices gaat? Zorg dat uw website goed zichtbaar is op een mobiele telefoon of tablet.

Gratis scan aanvragen

Onderhoud & Service Paasdagen

Aankomende woensdag 31 maart van 0:00 tot 6:00 zal er groot onderhoud plaatsvinden aan ons webhosting platform. Dit doen we om de continuïteit en stabiliteit van ons platform te waarborgen.

Gedurende het onderhoud zullen de servers herstart en verplaatst worden waardoor je website en mailboxen korte tijd onbereikbaar wordt. U zult er waarschijnlijk niets van merken. Er zullen geen inhoudelijke wijzigingen worden doorgevoerd dus er zal geen sprake zijn van dataverlies of gewijzigde instellingen.

We zullen er alles aan doen om de downtime tot een minimum te beperken.

Van 31 maart 17:00 uur tot 6 april  08:00 uur genieten wij ook even van een korte Paasvakantie. Uiteraard zijn wij voor onze relaties en in noodgevallen of storingen altijd bereikbaar. Onze support leest 3-4 maal per dag de e-mail en neemt waar nodig actie. Wij zijn gewoon bereikbaar via ons normale telefoonnummer, u wordt automatisch doorgeschakeld.

Heeft u een dringend probleem of hulp nodig? Stuur dan tevens een WhatsApp of Signal bericht naar 06 52621593 


Terug naar het overzicht