en het werkt...

Is uw website al responsive?

Wist u dat meer dan de helft van het internetverkeer via mobiele devices gaat? Zorg dat uw website goed zichtbaar is op een mobiele telefoon of tablet.

Gratis scan aanvragen

Over TOPFIND

TOPFIND bedenkt concepten en verzint oplossingen voor uw (online) communicatie vraagstukken. Dat doen wij door te luisteren en met u mee te denken. Daar zijn wij namelijk goed in. Het draait tenslotte om uw product of bedrijf. Onze producten en oplossingen zijn op uw succes en en doelen afgestemd.

Onze kracht: korte lijnen, meedenkend, daadkracht en betaalbaar

Door onze geringe bedrijfsomvang en samenwerking met gespecialiseerde ZZP'ers kunnen we snel beslissen, met u meedenken en dus efficiënt werken. Dat houdt de kosten laag. Een uurtje werk is bij ons ook daadwerkelijk een uurtje werk. Eerlijk en oprecht. Dat is belangrijk voor u want dat heeft u nodig. Wij doen wat we zeggen. Niemand houdt van onvoorziene kosten, wij ook niet. Dat betekent dat we in de regel werken met vaste prijzen. Dan weet u waar u aan toe bent.

Het fullserive internetbureau voor ondernemers

Een ondernemer is een ondernemer. We werken daarom net zo hard voor de bakker op de hoek als voor een grotere onderneming. We werken met maar één doel voor ogen, namelijk uw doel, aan doeltreffende, betaalbare oplossingen voor uw online activiteiten. 

Eén partner voor al uw online activiteiten

U kunt niet alles zelf. U wilt u concentreren op uw kernactiviteiten. Zie ons daarom maar als 'het digitale Manusje-van-alles'. Wij kunnen u helpen met alles rond uw online activiteiten. Met 23 jaar ervaring durven we gerust te stellen dat we daar beregoed in zijn.

TOPFIND, Het fullservice internetbureau

Wij zijn een klein fullservice internetbureau. Maar fijn! De lijnen zijn kort en u spreekt direct en snel met de juiste persoon. En deze persoon denkt met u mee zodat betaalbare en doelgerichte oplossingen worden bedacht én gerealiseerd. 

Wij begrijpen wat nodig is om uw onderneming succesvol(ler) te maken op internet!

 

Webbouwers

Het ontwikkelen van een website omvat onder andere de volgende onderdelen: 

  • het grafische ontwerp
  • het opstellen van een functioneel plan
  • de technische realisatie
  • managed hosting
  • statistieken, zoekmachine optimalisatie, implementatie van social media, verzorgen van newsletters met o.a. Mailchimp

TOPFIND is dé partner om mee samen te werken. Met 23  jaar ervaring en na bijna 1250 grote en kleine projecten is uw project bij ons in goede handen.

U wilt een succesvolle website of applicatie? Kies voor TOPFIND!

Graag gaan wij in gesprek met u over uw plannen en wensen.
U kunt ons altijd telefonisch bereiken op 0591 - 55 53 18 of door middel van ons contactformulier.

 

 

Webhosting

TOPFIND biedt al ruim 23 jaar kwalitatief hoogwaardige full-managed webhosting, voor zakelijke websites. (B2B Business to business en B2C business to consumer)

Voor de meest gangbare toepassingen hebben wij een aantal standaard hostingpakketten. Deze webhostingpakketten zijn op maat samengesteld. Dat houdt in dat u niet betaalt voor iets wat u toch niet nodig heeft!

U heeft al een compleet gemanaged hostingpakket inclusief domeinnaam vanaf € 8,- per maand! 

Informeer gerust naar de mogelijkheden. Wij kunnen samen met u het juiste pakket samenstellen. Wij werken met all-in prijzen, richten alles voor u in en monitoren uw website, domein en e-mail. Dat betekent dat u er zelf geen omkijken naar heeft en achteraf nooit voor vervelende verrassingen of kosten zal komen te staan.