en het werkt...

Is uw website al responsive?

Wist u dat meer dan de helft van het internetverkeer via mobiele devices gaat? Zorg dat uw website goed zichtbaar is op een mobiele telefoon of tablet.

Gratis scan aanvragen

Domeinnaam registeren

Een domeinregistratie bij TOPFIND is snel en voordelig. TOPFIND is zelf registrar voor bijna alle soorten domeinen. 

Voor € 21,63 exclusief btw vragen wij in de regel binnen 4 uur een domeinnaam aan en richten deze samen met 2 e-mailboxen (POP/IMAP) incl. Roundcube webmail volledig in.

Een .nl domeinnaam is in de regel binnen 6 uur online. Bij internationale domeinen kan de registratieprodedure iets langer duren, normaliter tussen de 12 tot 24 uur. Nationale domeinen kunnen voor een periode van 1 maand, 3 maanden of 1 jaar afgesloten worden. Internationale domeinen worden voor een periode van 2 jaar afgesloten en 2-jaarlijks gefactureerd.

Abonnementen uitsluitend met SEPA automatische incasso volmacht. Opheffing of verhuizing van domeinen uitsluitend schriftelijk en uiterlijk 3 maanden voor afloop van de abonnementsperiode.

Staat de gewenste domeinnaam er niet bij of is deze niet vrij? TOPFIND heeft steeds een aantal interessante, goede domeinen te koop of bemiddelt bij een eventuele overname van een domeinnaam of adviseert gratis bij het vinden van een goed alternatief!

Uw naam staat veilig bij TOPFIND!

 

Controleer of het gewenste domein nog vrij is.

www.

U heeft 0 domeinen geselecteerd.