en het werkt...

Is uw website al responsive?

Wist u dat meer dan de helft van het internetverkeer via mobiele devices gaat? Zorg dat uw website goed zichtbaar is op een mobiele telefoon of tablet.

Gratis scan aanvragen

TOPFIND gaat verhuizen

Vandaag kunnen wij - een beetje trots - onze nieuwe locatie en de joint venture bekendmaken met onze partner I-Beheer B.V. Vanaf 3 juni 2019 vindt u TOPFIND B.V. in de “ICT-vleugel” van I-Beheer B.V. op de Hoenderkamp 20 te 7812 VZ Emmen.

I-Beheer ICT en TOPFIND hebben eind 2018 besloten om de competenties en de excellente IT -infrastructuur met een persoonlijke, hechte en creatieve samenwerking te bundelen. Onze joint venture maakt het mogelijk u nog beter te kunnen adviseren en te verzorgen met unieke, zorgeloze IT-diensten en -producten. Want communicatie, data & digitalisering kan met TOPFIND en I-Beheer straks nog eenvoudiger, beter, veiliger en sneller! Onze joint venture maakt het mogelijk de moderne ondernemer nog beter te kunnen adviseren en te verzorgen met unieke, zorgeloze IT-diensten en -producten.

De toekomst van de digitalisering en nog snelle communicatie is eergisteren begonnen en zal in de komende jaren van doorslaggevend belang zijn voor het succes van elk bedrijf. De tijd, die een ondernemer heeft om zich te informeren over de mogelijkheden om zijn bedrijf te voorzien van de juiste en steeds actuele IT-infrastructuur & tools, wordt steeds minder. De noodzakelijkheid wordt steeds groter, om zorgeloos en veilig met de allernieuwste instrumenten & middelen relaties en organisaties te voorzien van informatie. Een cruciaal thema, dat betrouwbare partners en flexibele diensten tegen vaste en betaalbare tarieven verlangt. 

Voor TOPFIND en I-Beheer is deze joint venture een belangrijke stap naar een nóg duurzame toekomst. In de komende weken zullen wij u alvast informeren over de laatste nieuwtjes die “handig om te weten zijn”. Want de producten en diensten van I-Beheer ICT en TOPFIND worden gebundeld en nog eenvoudiger. Meer over onze partner vindt u op www.i-beheer.nl en www.webversneller.nl
 
Tijdens de verhuizing, op 30 en 31 mei, zijn wij natuurlijk telefonisch en per e-mail of WhatsApp bereikbaar. Onze telefoonnummers zijn ongewijzigd. Bent u toevallig bij ons in de buurt? Kom dan even kijken waar en hoe we aan uw projecten werken! De koffie staat klaar!
 


Terug naar het overzicht
Vanaf 3 juni 2019